Αρχική Σελίδα - Δράση digi-content


Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο της Δράσης "Digi-mobile: Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε ‘έξυπνες’ συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc)".

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη Δράση digi-mobile, το πλαίσιο και τις διαδικασίες υπό τις οποίες αυτή υλοποιείται, τον Φορέα που την προκηρύσσει, καθώς και επιμέρους ενημερωτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποβαλλόμενων έργων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να συμβουλεύονται τακτικά την ενότητα ανακοινώσεις για ότι νεότερο αφορά την εξέλιξη της Δράσης, την ενότητα συχνών ερωτήσεων καθώς και να επικοινωνούν με το γραφείο αρωγής υποβάλλοντας γραπτά ερωτήματα.

_____________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αναβολή της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Αττικής

Η Κοινωνία της Πληροφορίας A.E. ανακοινώνει ότι προχωράει σε ολιγοήμερη αναβολή της έναρξης υποβολής προτάσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Η νέα ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής για την Αττική θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Σύνδεσμοι